Distribuïdor de gasoil a Catalunya · Servei a domicili
Contacta'ns   900 320 320
petrolis, distribuidor gasoil, distribuidor diesel
gasoleo distribucion
 
 
gasoil, gasoleo calefaccion, gasoil calefaccion empresa, calefaccion edificios, gasoil calefaccion, calidad gasoil calefaccion
GASOIL B AGRÍCOLA
El gasoil per a motors agrícoles i industrials
DESCOBREIX-NE MÉS
 
tractor diesel, diesel agricola, diesel barato, diesel maquinaria agricola, distribucion diesel
El Ministeri d'Hisenda bonifica l'ús d'aquest combustible.
tractor diesel, diesel agricola, diesel barato, diesel maquinaria agricola, distribucion dieselEl Ministeri d'Hisenda bonifica l'ús d'aquest combustible. 
 
PROPIETATS DEL GASOIL B
 
 

El Gasoil B és més conegut com a gasoil agrícola o industrial. Encara que té característiques similars al Gasoil A, l’ús que se’n fa és diferent. A més, és un gasoil bonificat, de manera que és més barat. És important saber qui pot utilitzar Gasoil B per evitar multes i sancions.

Aquest combustible té diferents usos, com són els motors agrícoles i industrials, encara que també es pot utilitzar per a la calefacció, ja que com que és més refinat, pot allargar el manteniment de la caldera. Entre els principals usos de Gasoil B cal destacar que s'utilitza per a maquinària agrícola, pesquera, vehicles autoritzats i embarcacions.

 
 
AVANTATGES DEL GASOIL B
 
 

•    La combustió que genera aquest tipus de combustible aconsegueix una òptima engegada en fred i un funcionament més silenciós, amb sorolls mínims.

•    Les partícules d'aigua que es generen no entren al sistema d'alimentació de la maquinària gràcies a la capacitat del combustible per evitar l'emulsió.

•    Les partícules insolubles que acostumen a formar els diferents tipus de combustible poden arribar a obstruir els filtres de la maquinària agrícola, i fins i tot danyar-ne el sistema d'injecció. El gasoil agrícola ajuda a estabilitzar l'oxidació.

•    Aquest combustible és respectuós amb el medi ambient gràcies a la seva baixa proporció en sofre.

•    El Ministeri d’Hisenda bonifica l'ús d'aquest combustible. Un instrument interessant és la Targeta de Gasoil Bonificat, amb la qual es pot pagar a les benzineres amb un estalvi de costos, a part d'obtenir altres bonificacions.

 
FES LA TEVA COMANDA ONLINE
FES LA TEVA COMANDA ONLINE
FES LA TEVA COMANDA ONLINE
*Per a comandes superiors a 3.000 l contacta amb nosaltres al telèfon: 900 320 320. Les comandes per a embarcacions s’han de gestionar directament a través d’email bunkering@petrolis.es
 
Preu (€)
Per litre (€)
 
                  petrolis@petrolis.es      900 320 320             
© PETROLIS DE BARCELONA S.A., 2019