4 de Juliol de 2013

Cas d 'èxit IFR GROUP: Microsoft Dynamics AX en Petrolis de Barcelona, S.A.

Petrolis de Barcelona, S.A. es una companyía catalana de suministrament i distribució de gasoil de automoció, agrícola, industrial i calefacció, fundada en 1965 como a negoci familiar. Des de llavors fins ara l'empresa ha experimentat una expansió del negoci que ha portat a confiar amb IFR Group per l'implementació i desenvolupament de Microsoft Dynamics AX, el sistema de gestió amb mirada de futur

      Veure Video

     
 

20 de Setembre de 2012

Petrolis de Barcelona adquireix un solar industrial de 1.027m2 a Bescanó

Petrolis de Barcelona, S.A. ha adquirit un solar industrial de 1.027m2 a Bescanó (Girona) en el que ubicar el seu futur centre de distribució, que preveu entri en funcionament durant la primera mitad del any 2014.

     
 

20 deSetembre de 2012

Totes les Estacions de Servei Petrolis ofereixen Gasoil Premium

El Gasoil Premium millora la calitat de ignició del gasoil, manté nets els injectors, protegeix de la corrosió al sistema d'alimentació del motor i disminueix la tendencia a la formació d'espuma.

La millora en la qualitat d'ignició, la neteja d'injectors, l'absència de corrosió i la bona conservació de les bombes d'injecció, indueixen efectes positius en l'economia del carburant, en la reducció de soroll i de contaminants, en la facilitat d'arrencada , en l'arrencada en fred i en la suavitat de conducció.